Här upplever du midnattssolen bäst

Som ni vet så älskar jag att resa och i år bestämde jag mig för att ta en tidig semester för att åka upp till norra Skandinavien och titta på midnattssolen. Jag har länge haft Hurtigruten på min bucket list och det fungerar ju alldeles utmärkt att kombinera med midnattssolen. Det tar inte mer än en vecka att åka hela sträckan från Bergen till Kirkenäs, så jag bestämde mig för att gå all in. Jag blev helt såld. Det kan helt garanterat diskuteras var det är bäst att uppleva midnattssolen men jag tror inte att det finns mycket som slår midnattssol över havet. Nu är jag galet sugen på att åka en vintertur också bara för att få se norrskenet dansa över havshimlen. Åka båt var fantastiskt bekvämt. Visst jag hade kunnat köra samma sträcka med bil, men det hade krävts många inköp från www.skruvat.se innan min bil hade klarat den långa resan på de norska fjällvägarna.

Det magnifika norska fjordlandskapet

(Visited 2 times, 1 visits today)