Missade en efterlängtad visning

I veckan var jag på en lägenhetsvisning jag länge sett fram emot att gå på. Lägenheten var belägen centralt med vacker utsikt. Det speciella med bostaden är att den är från slutet av 1800-talet men ytrenoverad, så den hade sina gamla anor kvar även om det numera ska ha sett väldigt fräsch ut. Har alltid tyckt att det är trevligt att gå på lägenhetsvisningar även om det nödvändigtvis inte är så att jag tänkt köpa bostaden, bara för att se hur olika bostäder kan se ut inifrån. Dagen för visningen var otroligt stressig och jag hade väldigt mycket att göra på jobbet. Det var planerat att jag skulle gå från jobbet 30 minuter tidigare för att hinna med rätt buss men det slutade med att jag satt med en klient nästan en timme extra. Hade helt enkelt glömt bort visningen totalt och sitter därför nu och tittar på block på nätet. Påminnelser på mobilen är tydligen inget för mig.

En gammal byggnad

(Visited 1 times, 1 visits today)