Säkra hemmet under semestern

Det är så otroligt mycket ligor som härjar i Sverige så det avtar lusten att resa lite. Det är inte en bra känsla att befinna sig i utlandet och sitta och ängslas över om allt är i sin ordning i hemmet och om alla sakerna finns kvar. På min arbetsplats har vi ett företagslarm som också finns för hemmabruk. Jag vet att väldigt många har ett larm redan men det finns många som saknar det helt och många befintliga larm är dessutom gamla. Idag finns det betydligt bättre larm än för bara några år sedan eftersom tekniken ständigt utvecklas. Det går exempelvis att sitta på andra sidan jordklotet och ha full koll på när dina grannar tar in posten och vattnar blommorna åt dig. Det finns givetvis olika tillägg som kameraövervakning och sådant för dem som vill ha det. Jag skulle känna mig trygg med ett larm som går direkt till ett vaktbolag som kan kontrollera att allt är okej när jag är på vift.

Två solstolar på en strand

(Visited 1 times, 1 visits today)