Skatteregler för bostad i Portugal

Går du i tankarna om att köpa bostad i Portugal? Då ska du kontakta Söderberg och Partners för finansiell rådgivning. Det skulle iallafall jag göra ,det finns nämligen en hel del saker som man behöver tänka på när man köper en bostad i Portugal. Exempelvis kan man åka på dubbel skattesmäll på grund av att man inte har läst på innan och det är så mycket annat som man också måste tänka på när man helst vill tänka på soliga stränder och fantastisk mat. Att köpa en bostad i Portugal har länge varit en dröm för mig och nu kan den äntligen komma att gå i uppfyllelse. Jag strävar mot mitt mål och hela tiden tar jag mig framåt bit för bit, drömmen är så nära nu och jag vill ju såklart inte att den ska falla på något som skatt. Som exempel är det 0.5 procent i fastighetsskatt i Portugal medan man inte behöver skatta på bostaden man äger i Portugal i Sverige. Jag vill att det ska gå så smidigt som möjligt och det tror jag det gör om man är noggrann och tar hjälp!

Hus i sluttning

(Visited 1 times, 1 visits today)